Booking 10% cash back
Mandre, kód poslaný, SZ nejako blbnú.
phco, prepáč, uprednostnil som Mandre, kvôli množstvu a kvalite príspevkov.
Ponúkam kód na 10%, platný ešte dnes -
Pošlem AKTÍVNEMU členovi fóra cestujlevne (prípadne aj z bývalého AL.com), ktorý mi prvý pošle súkr. správu.
edit: Kód odoslaný (Kajman77)
Ahojte. Chtel jsem Vam napsat do zpravy ale ty nefunguji momentalne. Prosim poslete mi kod tady do fora? Budu vdecny
Kto chce kód /klasicky 10% do peňaženky/ platný dnes do polnoci nech pošle SS. Prvý ho dostane.
Kód je už poslaný
[citace="789 "]
Kto chce kód /klasicky 10% do peňaženky/ platný dnes do polnoci nech pošle SS. Prvý ho dostane.
789: Měl bych zájem, psal jsem SS. Díky moc
Ahoj, potřebovala bych fakt nutně kód na booking platný min. do zítra půlnoci. Pokud máte, prosím pošlete do zprávy. Předem moc děkuji.
Řeším s booking.com z jejich strany (podle mě nějakým bugem v jejich systému) zrušenou rezervaci, i když byla z mé strany zaplacená.
Rozdil v ceně hotelu je teď dvojnásobný (je to delší pobyt a samotná cena původní už byla dost velká). Pořád se nemají k tomu, aby potvrdili, že mi uhradí rozdil. Musím to zítra nejpozději znovu zarezervovat.
Řešil s nimi někdo reklamaci přes Evropské spotřebitelské centrum?
Ahoj, mel by prosim nekdo volny kod? Hodne by mi to pomohlo. Prosim SZ. Pokud shanite slevu na neco jineho, pokusila bych se ji sehnat, pripadne za kod i zaplatim. Dekuju moc
A safra, kod uz nekdo pouzil. Pokud se najde jeste nejaka dobra duse, poslali byste mi kod? Moc prosim do soukrome zpravy, tady je jinak kod hned fuc:) diky